Psychologe-Daphne

Psychologe Daphne De Man 

Iedereen maakt wel eens een moeilijke periode mee in zijn leven. Dit geldt zowel voor kinderen, (jong)volwassen als ouderen. Soms kunnen we zelf een oplossing vinden voor het probleem, al dan niet met hulp van onze directe omgeving. Soms lukt dit echter niet, worden de problemen enkel groter en belemmeren ze in ons dagelijkse leven. 

Herken je jezelf of iemand dichtbij jou in deze beschrijving? Dan kan psychologische begeleiding een uitweg bieden. In de begeleiding die ik als klinisch psycholoog geef, staat het individu en zijn context centraal. Dit wil zeggen dat er niet zoiets is als een standaardbegeleiding: de begeleiding wordt aangepast aan de noden en wensen van de cliënt, en zijn of haar omgeving wordt hier zoveel mogelijk bij betrokken. 

Zowel kinderen, jongeren, (jong)volwassen en ouderen kunnen bij mij terecht. Gesprekken kunnen plaatsvinden op maandag van 16 uur tot 22 uur, en op donderdagen van 18 uur tot 22 uur. Afspraken kunnen zowel telefonisch als via e-mail gemaakt worden. De duur van een sessie is 60 minuten en de kostprijs hiervan bedraagt 50 euro. Terugbetaling is mogelijk en gebeurt via de mutualiteit, voor meer info hierover neem je best contact op met hen. 

Het kan gebeuren dat je een afspraak moet afzeggen. Hoe eerder je dit doet, hoe prettiger dat voor mij is. Indien je minder dan 24u op voorhand afzegt of niet afzegt, wordt er een tarief van 50 euro in rekening gebracht.