Digitale Wachtkamer

Digitale Wachtkamer

Hoe moet ik me registreren?

1. Ga naar koeipoort.digitalewachtkamer.be, klik hier op uw huisarts. Na het aanmelden kan u nog steeds bij alle artsen van de praktijk een afspraak maken.

2. Vul uw email-adres in. Daarna volgen enkele persoonsgegevens (naam, adres, telefoon). Een foto opladen kan, maar is niet nodig. Na het opslaan van uw gegevens wordt er een email verstuurd met uw activeringscode. Kijk uw mail na.

3. Vul de activeringscode in. Uw account wordt geactiveerd.

4. OPTIONEEL (niet verplicht) kan u kiezen voor een sms-service die u twintig minuten voor de geplande consultatie verwittigt. Deze service kost 15 eurocent per bericht.

Hoe kan ik een afspraak maken?

1. U hebt maar 1 login per gezin nodig. Bij het maken van een afspraak kan u steeds de naam ingeven van de persoon voor wie u de afspraak maakt.

2. Ga naar koeipoort.digitalewachtkamer.be, klik hier op uw huisarts. (Na het aanmelden kan u nog steeds bij alle artsen van de praktijk een afspraak maken.) Meld u aan met het door u gekozen email-adres en wachtwoord.

3. In het welkomstscherm kiest u bovenaan “Nieuwe consultatie”. (Afbeelding 1 onderaan). Hier kan u rechtstreeks een afspraak voor vandaag boeken door op de vrije uren te klikken.

Verder zijn er 3 mogelijkheden:
– Kies bovenaan een andere dokter om de agenda van deze arts te bekijken.
– Kies opzij een andere datum om de agenda van deze dag te bekijken.
– Kies onder de kalender “Naar agenda groepspraktijk” om de beschikbare uren van alle dokters tegelijk te bekijken. (Afbeelding 2 onderaan)

4. Na het aanklikken van de gewenste consultatie krijgt u rechts op het scherm een bevestiging. U kan hier de naam opgeven van de persoon voor wie de afspraak gemaakt werd. Het is ook mogelijk om kort de reden voor de consultatie op te geven (dit kan voor ons handig zijn om het tijdsverloop te schatten). Als u voor meerdere personen een afspraak nodig heeft, maakt u een aparte consultatie per patiënt.

5. Na bevestiging worden de gegevens van de gemaakte afspraak u per email doorgestuurd. Rechtsboven op het scherm ziet u de gemaakte afspraken. U kan deze afspraken ook zelf annuleren tot 3 uur op voorhand. Kan u onverwacht toch niet komen, en kan u de afspraak zelf niet meer annuleren, verwittig dan steeds telefonisch!